کمربند طبی

کمربند طبی

کمربند طبی

Blog Article

این مطلب صرفا جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

به طور کلی کمربندهای طبی به سه دسته انعطاف‌پذیر، نیمه سخت و سخت تقسیم می‌شوند. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و/یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

در نتیجه درد ناشی از تنش عضلانی و مفاصل یا ریشه‌های عصبی تحریک‌شده محدود می‌شود.

سپس بایستید و ران‌ها را در زیر باسن اندازه‌گیری بگیرید. در نهایت، فاصله‌ی بین باسن و کف زمین را مشخص کنید.

اگر فردی چاق هستید و دور شکم زیادی دارید اصلا نگران نباشید زیرا تولیدکنندگان کمربند طبی برای شما نیز محصولی عالی با قابلیت کشسانی فوق العاده ای طراحی کرده اند که با استفاده مکرر خراب نمی شود و قابلیت کشی خود را از دست نمی دهد.

جوراب‌های فشاری که به آن‌ها «جوراب‌ واریس» هم گفته می‌شود، به مچ و ساق پا فشار وارد می‌کنند. وجود این فشار ملایم و مداوم در قسمت پایین سیستم گردش خون به عملکرد وریدها کمک می‌کند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

در حالت عمودی، به بدن نیروی جاذبه وارد می‌شود و ممکن است جریان خون به‌خاطر وجود دریچه‌های وریدی آسیب‌دیده مختل ‌شود. به همین دلیل است که مچ پا و ساق پا معمولاً صبح‌ها وضعیت بهتری دارند و با پیشرفت روز متورم و سنگین می‌شوند.

بریس ال اس او را با کمک کارشناس ارتوز و پروتز خود بپوشید. بسیار مهم است که کمربند طبی شما اندازه مناسبی داشته باشد و به درستی طراحی و ساخته شود. به هنگام دریافت کمربند طبی کارشناس ارتوز و پروتز نحوه باز و بسته کردن و استفاده صحیح از کمربند طبی را به شما آموزش می دهد. کمربند های طبی ال اس او بعد از چند بار استفاده کردن باید درد شما را کاهش دهند پس حتما این موضوع را مد نظر قرار بدید که کمربند باعث درد و ناراحتی شما نباشد.

کاهش حرکت اجسام خرد در مفصل شل یا ضعیف شده از طریق فشرده‌سازی تنه یا لگن (به ویژه در صورت استفاده از کمربندهای مفاصل کمری و ساکروایلیاک)

این جوراب‌ها فشار متداولی را در اطراف پاها ایجاد اطلاعات بیشتر می‌کنند تا به جریان خون به سمت قلب کمک کنند و علائمی مانند ورم، درد و خستگی در پاها را کاهش دهند.

چنانچه پزشک استفاده از کمربند طبی را توصیه نمی‌کند، بیمار نیز باید از این توصیه پیروی نماید.

به هنگام مدفوع در ناحیه کمر دچار دردهای موضعی ناحیه کمر می شوید

کمربند طبی سایز بزرگ یکی از بهترین مدل های است که به افرادی با دور کمر بزرگ پیشنهاد می شود این افراد معمولا به دلیل وزن بالایی که دارد بیشترین درد را در قسمت کمر خود دارند.

Report this page